KOKKENE

Arnar Jakob Gudmundsson

Arnar been in Norway for nearly 2 years and worked at Ylajali before Brutus opened and at Dill in Iceland before that. Brutus is a natural wine bar with food that is locally focused. They pick and forage themselves as much as they can. There is a lot of fermented and pickled ingredients on the menu. His favorite things to do, is to use something that is a bit special, like using pigs blood, maple shoots and etc.

 

Przemysław Kaproń

Kapron har drevet kjøkkenet på Perłowej Pijalni Piwa, en fremstående øl-restaurant i Polen.

I dag er han det nyeste tilskuddet, og assisterende kjøkkensjef på Håndverkerstuene.

 

Hector Guardia

Hector Guardia, født i Barcelona, har siden barndommen hatt en genuin lidenskap for baking og matlaging. Med sin solide bakgrunn fra noen av de beste konditorier i Barcelona, fant han den beste arenaen til å utvikle seg profesjonelt her i Norge. Perfeksjonist og med øye for detaljer, vet han at suksess kommer fra team-arbeid, og han er derfor veldig opptatt av å jobbe sammen med de beste. Hector tar i bruk sin kreativitet for fullt, og han kommer stadig med nye ideer. Han er glad i å finne nye vrier på sine produkter, og bruker kun de beste håndplukkede råvarer til både pizza og bakeriprodukter.  Hector vet at de beste smakene kommer fra erfaring, inspirasjon, lidenskap og respekt for håndverk.

 

Om Svein Magne Lægran

og Alexander Korneliussen:

Svein Magne Lægran og Alexander Korneliussen er kjøkkensjef og souschef på Café Christiania.

Café Christiania ligger i Frimurerlosjens ærverdige bygning i Nedre Vollgate 19 vis à vis Stortinget. Med fokus på tradisjonsrik mat, og mat og øl i kombinasjon så var de solklare til å være med som gjestespillere i Bryggeribråk 2017.

 

 

Om Brede Bystadhaugen

Brede Bystadhaugen drev «Mauds» et norsk spisested, og senere Mauds i Kvadraturen i Oslo, før han flyttet seg til Fåvang i Gudbrandsdalen for å ta over familiebedriften der.

Brede har alltid hatt mange boller i luften. Akkurat nå driver han et lite Spiseri i Fåvang med fokus på lokale råvarer og produkter. I sommer planlegger han å åpne en liten kolonialbutikk med fokus på det lokale.

 

Brede er også delaktig i et prosjekt for å bygge opp en gammeltypisk griserase med lokal tilhørighet I Gudbrandsdalen. Dette med fokus på dyrevelferd, uteliv, lokalprodusert for, og lokal tilberedning av produkter.

 

Med tanke på Bredes høye faglige kompetanse, og hans brennende interesse og engasjement for lokal mat, så var det en selvfølgelighet for oss å by han inn til et gjestespill i Bryggeribråk.

Med seg har han sin lærling, Daniel Halvorsrød.

 

 

 

Om Morten Bækken

morten.food@gmail.com :

 

Nå er jeg kjøkkensjef og medeier på Nord og Natt på Tøyen sammen med Øystein Schjølberg og Tom Arnesen. Vi driver et spisested for alle med fokus på Land, Strand, Fjell og Fjord fra som så nært restauranten vår som mulig.  Vi fokuserer på lokale produsenter både når det gjelder mat men også interiør og ting vi serverer maten på alt fra glassblåsere til treskjærere og forandrer meny etter sesong og når vi vil lage noe nytt.

Og i sommerhalvåret så er vi selvforsynte med økologiske grønnsaker fra gården vår på Hobøl i samarbeid med Sigurd Haga.

 

Tidligere har jeg jobbet på restaurantkjøkken i Oslo

- Kolonihagen

- Markveien Mat og Vinhus

- Maaemo

- Pascal

 

Jeg ønsker å være med på bryggeribråk fordi jeg trenger utfordringen og er nyskjerrig på hva det hele dreier seg om og tenker at jeg har orkesterplass da jeg kan selv være med å lage mat og sette en meny for kvelden.

 

 

KAMPOPPSETT/RESULTAT

OMTALER

OM BRYGGERIENE

OM BRYGGERIBRÅK

Billettene selges i samarbeid med Ticketmaster,

Torggata 5, 0181 Oslo.   Telefon 815 33 133   -    www.ticketmaster.no

Ved spørsmål om arrangementer kontakt: hansi@beertalk.no

Design av frekkstrek